zondag 3 november 2013

De fotograaf


Memoryspel: fototoestellen




Tel-fototoestellen
De fotograaf neemt een fototoestel en telt hoeveel kinderen er op de foto moeten. Nadien kiest hij evenveel kinderen (als op de kaart) en maakt van hen een foto.


5 opmerkingen:

  1. Hey, ten eerste vind ik je blog een echte inspiratiebron!
    Graag had ik je gevraagd waar je de fototoestellen hebt gehaald voor de memory.
    Heb je deze nog op pc staan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Tessa,

      De afbeelding van het fototoestel kwam van een of andere site (ik weet hem helaas al niet meer). Er was ook een afbeelding met bewerkte fototoestellen, maar ik heb er m'n eigen versie van gemaakt met leukere motiefjes.

      Liefs,
      Janna

      Verwijderen
  2. Waaw mooi; Deel jij je dingen ook of liever niet? Ik wil je gerust ook andere dingen sturen. Ik zou deze graag gebruiken.
    groetjes en hele leuke, mooie blog!

    Marijke
    Marijke.rooms@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey,

    Wat een leuke motiefjes! Ik zoek al een tijdje naar een manier om dit te doen. Motieven inwerken in afbeeldingen. Hoe doe jij dat precies?

    Dankjewel!

    Groetjes,
    Evi

    BeantwoordenVerwijderen

  4. Profiteer van onze leningaanbieding, snel krediet binnen 72 uur en begin met het kiezen van uw nieuwe levensproject. We bieden leningen aan alle serieuze en eerlijke mensen tot 10 000 000 euro of dollars met een rentepercentage van 3%. Onze overdrachten zijn door de bank verzekerd voor transactiebeveiliging. Dus, als u financiƫle hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

    E-mail: georges.matvinc@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen