vrijdag 29 november 2013

Feest!


Sorteerspel: Anna is jarig!
Sorteren op motiefje / grootte / soort






7 opmerkingen:

  1. Beste juf Janna. Ik vind je spelletjes heel erg fijn, bedankt om ze te delen met ons! Ik vroeg me af waar jij je patroonpapier koopt. Ik vind er geen op A4-formaat, enkel halve A4-tjes en daar kan je niet op printen. Hoe doe jij dit? Want ik veronderstel dat je niet alles met de hand tekent?
    Groetjes, Tante Sara (juf van de instapklas)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Sara,

      Momenteel verkopen ze heel erg leuk motiefjespapier in de hema (op A4). En ze zouden er ook in de zeeman verkopen heb ik gehoord.

      Mijn motiefjes vind ik via google, want m'n spelletjes maak ik bijna altijd met photoshop, vandaar dat bij dit spel bepaald delen van de prenten in een effen kleur zijn (bvb. gezicht & kroon van Anna, lintjes van de pakjes)

      Ik teken dus zeker en vast niet alles met de hand ;) Maar soms ga ik wel nog eens over de geprinte lijnen met een zwarte stift om alles beter te laten uitkomen.

      Groetjes

      Verwijderen
  2. in de action en de wibra verkopen ze ook mooie motiefjes.maar je fotoshop blijft natuurlijk de max

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk gemaakt!
    Ga ik ook eens proberen te maken (als je het ni erg vindt)
    Trouwens alles wat ik hier zie op de blog is super!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi. Heb je voor mij misschien de voorbeelden zodat ik ze kan printen.
    Zou er super blij mee zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag Janna,
    Kan je misschien uitleggen hoe we te werk moeten gaan? Dan kan iedereen die je voorbeeld wil volgen zelf aan de slag....(zoals ik dus )

    BeantwoordenVerwijderen

  6. Profiteer van onze leningaanbieding, snel krediet binnen 72 uur en begin met het kiezen van uw nieuwe levensproject. We bieden leningen aan alle serieuze en eerlijke mensen tot 10 000 000 euro of dollars met een rentepercentage van 3%. Onze overdrachten zijn door de bank verzekerd voor transactiebeveiliging. Dus, als u financiƫle hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

    E-mail: georges.matvinc@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen